2012. november 23., péntek

SAJTOS -SONKÁS RÉTES



Hozzávalók:
1 csomag réteslap - 8 lapos
15 dkg reszelt sajt

10 dkg krémsajt
4-5 szelet sonka
1 tojás
tejföl
étolaj


Elkészítés:
A sajtot lereszeljük, majd elkeverjük a krémsajttal, a tojással, az apróra vágott sonkával. Tehetünk bele kevés tejfölt is, hogy lazább legyen a töltelék.
A réteslapokat kettesével kiterítjük, megkenjük olaj és tejföl keverékével, majd rákenjük a tölteléket. Óvatosan feltekerjük és tojással megkenve, előmelegített sütőben kb 10-15 perc alatt megsütjük.
Még forrón nekilátunk a kifolyt és pirosra sült sajt kicsipegetésének a tepsiből, mert az benne a legfinomabb:)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése