2013. április 7., vasárnap

Rakott pirítós


ahogy Miklós készíti...

...és az bizony nem diétázóknak való.



HOZZÁVALÓK (1 személyre)
1 szelet pirítós
1-2 szelet sonka, bacon, vagy főtt tarja
1 tojás
1 szelet lapka sajt
kevés olaj
majonéz vagy vaj
zöldségfélék
kevés olaj


ELKÉSZÍTÉS
Elkészítjük a pirítóst és megkenjük majonézzel vagy vajjal
A sonkát kevés olajon megsütjük majd rátesszük pirítósra.
A tojást beleütjük a serpenyőbe és a sárgáját közzé folyatjuk a fehérjének. Megsózzuk, megsütjük és a sonkára helyezzük.
Rögtön beborítjuk a ketté vágott lapka sajttal, hogy az ráolvadjon. A feldarabolt zöldségféléket a tetejére halmozzuk és már lehet is enni.

Ha reggelire ettük nem kell sietni az ebéddel :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése