2013. január 6., vasárnap
Sangria
Hozzávalók:
0,75 l száraz vörös bor
0,5 l narancslé
1 db narancs
1 db kiwi
1 db alma
1/2 db citrom
3 cl finom konyak
1/2 rúd fahéj
10-20 dkg cukor,ízlés szerint. Édes borhoz kevesebb.
Szódavíz, vagy pezsgő.
Elkészítés:
A narancsot meghámozzuk, a citrommal és a kiwivel együtt karikákra vágjuk.
Mély tálba tesszük, ráöntjük az italokat és beletesszük a fahéjat.
Elkavarjuk a cukorral. Hideg helyen néhány órát érni hagyjuk.
Ha pezsgőt öntünk hozzá bólé lesz belőle.
Az esti buliig még épp elkészül.
Címkék:
Finom italok
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése